Prep and prime for Wintertime

Prep and prime for Wintertime

Conceptul aMuse reprezinta primul pas către o viață sănătoasă și mai frumoasă. Trupul tău este templul sufletului și merită să îl îingrijești și să îl prețuiești așa cum se cuvine.

Nu te lăsa păcălită de razele de soare din Noiembrie și nu face nici o greșeală în ceea ce iți privește tenul pentru că iarna bate la ușă.
Prin urmare, așa cum probabil ai pregătit dulapul și hainele pentru sezonul rece, este cel mai bun moment pentru a face același lucru și pentru tenul tău. La fel cum hainele goase te protejează de frig, tratamentele faciale și produsele cosmetice vor avea grijă ca pielea ta să fie sănătoasă și hidradată. Și pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să te pregatești din timp.

Ce trebuie să faci pentru a avea un ten sănătos iarna asta și frumos la primavară

ÎNGRIJIREA TENULUI ÎN SALON

TRATAMENT EXPRESS
1. Exfolierea tenului
Microdermoabraziunea cu particule de diamant este unul dintre cele mai eficiente metode non-invazive pentru îndepărtarea impurităților și curățarea tenului de celulele moarte.

De ce iubim microdermoabraziunea cu particule de diamant?
Pentru că în doar 15 minute tenul este luminos, curat și inestetismele de la nivelul pielii se estompează. În plus, ridurile fine dispar ca prin minune.

2. Hidratare la superlativ
Mezoterapia virtuala. Un tratament inovator care introduce în proporție de 95% substanțele active din serumuri sau mix de vitamine în straturile profunde ale pielii. Tot cu ajutorul mezoterapiei virtuale fibrele de colagen și elastină se regenerează.

Rezultate? Tenul este hidratat, luminos, ridurile fine dispar iar cele profunde se diminuează, petele pigmentare și cuperoza se estompează iar ovalul facial se reconturează.

TRATAMENT FACIAL DE CURATARE ȘI HIDRATARE
• Tratament facial (mărci: ACADEMIE, BABOR)

Fie că vorbim de un ten obosit, sarac în lipide, deshidratat, acneic sau cu exces de sebum, tratamentele faciale profesionale vin în ajutorul pielii. Secretul unui ten frumos stă în alegerea corectă a tratamentului în funcție de cerințele individuale.
Tratamentele cosmetice se recoamandă a fi făcute lunar. Acestea durează între 60 și 90 de minute și conțin toate etapele necesare curățării și hidratării pielii pentru acest sezon.

ÎNGRIJIREA TENULUI ACASĂ

Alegerea corecta a produselor pentru demachierea tenului. În acest sezon, produsele pentru demachiere sunt extrem de importante. Deoarece aceste produsele sunt folosite zilnic, sunt responsabile pentru îndepartarea machiajului și pentru pregătirea tenului pentru o îngrijire suplimentară.
Hy-OL® de la BABOR este cu siguranță produsul ideal pentru acest sezon și nu numai. Este nutritiv, eficient pentru curatarea tenului de impurități și lasă pielea netedă. Ingredientele sunt organice și fară conservanți.

Temperaturile scăzute facilitează încărcarea și sensibilizarea tenului. Pentru a preveni acest lucru, este absolut necesar ca tenul să fie exfoliat.
Ce îți recomandăm?
Phyto Gommage Marin (exfoliant cu alge marine) sau Aromatherapy Crème Exfoliante, ambele de la ACADEMIE

• Ai nevoie de un ser în viața ta pentru că nu există hidratare suficientă în sezonul rece. Dacă în rutina de îngrijire nu folosești un serum, este momentul pentru a schimba. Serurile sunt uimitoare, conțin mai multe ingrediente active decât orice cremă și se asigură că pielea este superhidratată și pregatită pentru iarnă. Acesta se aplică după curațarea pielii și înainte de a aplica crema.
Ce iți recomandăm?
Fiolele Hydra Plus Active Fluid – conțin un complex de acid hialuronic și un complex de hidratare pe bază de plante sau Fiolele Agae Active Fluid – conțin acid hialuronic și extract de algae.

Crema hidratantă. Cremele ușor hidratante sunt perfecte pentru sezonul cald însa nu vor reuși să își facă treaba atunci când condițiile nu sunt la fel de bune. De aceea este necesară o cremă puternic hidratantă.
Ce îți recomandăm? Crema hidratantă cu Argan – Argan Nourishing Cream, o cremă hidratantă intensiv și eficientă timp de 24 ore.

Nu uita de protecția UV. Razele UV nu dorm niciodată și trebuie să ții cont de asta. Din acest motiv este important să nu uiți să folosești o cremă cu factor de protecție pe tot parcursul anului.

Buzele sunt adestea trecute cu vederea. Ele au nevoie de aceeași atenție și protecție așa că nu uita să le exfoliezi ușor, ori de câte ori cureți tenul.

Beauty tip: Amestecă puțină miere și zahăr și masează buzele ușor. La final, buzele vor fi fine și hidratate.

Cu drag,
Muza ta de frumusețe