Masajul transdermic

Masajul transdermic

Spre deosebire de clasicele metode de vacuum , acest masaj transdermic este o terapie pentru tratarea celulitei mai putin agresiva pentru organism – fara ca acest lucru sa ii reduca in vreun fel eficienta.

Pe parcursul masajului transcutanat nu vor aparea echimoze / vanatai pe zona tratata, turbina axiala asigura o suctiune constanta de 180 mbar, producand un efect de unduire a tesutului. 

Capatul de tratament cu role mobile actioneaza linear si perpendicular pe epiderma, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Astfel se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta negativ straturile superioare ale epidermei.

Miscarea rolelor produce un profund masaj anticelulitic, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice.

DermoCell trateaza cu succes toate formele si stadiile de celulita (inclusiv gradul IV – cel mai dificil de eliminat) si previne reaparitia in timp a celulitei.

Inovatia consta si in reducerea presiunii asupra epidermei, astfel eliminandu-se riscurile de aparitie de hematoame, rani, vanatai sau crestere a pragului de sensibilitate.

Ridica fesele, modeleaza coapsele si recontureaza trupul, eliminand totodata grasimile subcutanate pentru un aspect neted si catifelat al pielii!

Terapia DermoLED se bazeaza pe biostimulare si modulare a activitatii celulare si actioneaza in sinergie cu masajul transdermic pentru a-i potenta efectele.

Secretul din spatele eficientei acestui masaj transdermic cu Dermocell este tehnologia revoluționară patentata de Body Health Group . Capatul de tratament are incorporate 2 role mobile care actioneaza liniar si perpendicular pe zona tratata. Presiunea negativa creeata prin pompele de vacuum genereaza o accelerare a circulatiei sangvine si limfatice.

Rezultate

– elimina celulita si adipozitatile localizate (remodelare corporala)
– accelereaza procesul de ardere a grasimilor
– elimina edemele si defibrozeaza tesuturile
– imbunatateste elasticitatea epidermei
– atenueaza senzatia de picioare grele (drenaj limfatic)
– reda fermitatea si tonicitatea pielii

 

Durata unei sedinte este de 30 minute iar pentru obtinerea unor rezultate stabile se recomanda 10-12 sedinte, effectuate de 2-3 ori/ saptamana.

Tratamentul se poate combina cu orice alta procedura de remodelare corporala.