Lipohifu

Lipohifu

Câte femei nu îşi doresc o mărime în minus la îmbrăcăminte după un tratament de numai o oră?

Tratamentul nu se adreseaza doar persoanelor care doresc sa slabeasca sau sa sscape de depozitele incapatanate de pe talie, coapse sau abdomen, ci si proaspetelor mamici care isi doresc sa recapete silueta anterioara sarcinii.

Tratamentul cu Lipohifu este un tratament revolutionar si are efectul unei liposuctii chirurgicale.

Taratmentu este noninvaziv, si utilizeaza cea mai avasnata tehnologie care distruge tesutul adipos pentru totdeauna.

Fără bisturiu, fără durere şi fără perioadă de recuperare, tratamentul Lipohifu elimină permanent grăsimea inestetică şi stimulează în acelaşi timp şi producerea de colagen nou. Celulele grase distruse determină un răspuns de auto-reparare a organismului. Celule macrofage specializate consumă apoi grăsimea şi rămăşiţele celulare, transformandu-le în acizi graşi care sunt eliminaţi cu ajutorul ficatului şi a rinichilor.

După tratament, ţesutul de la suprafaţă capătă cu 30% mai multă fermitate datorită ultrasunetelor, iar efectul final se va vedea după 8-12 săptămâni de la şedinţe, timp necesar corpului pentru a metaboliza grăsimile distruse.

Este necesară o singură şedinţă, care durează aproximativ 60 de minute pe o zona tratată, pentru a  da jos o măsură la haine sau 2, 8 – 4, 6 cm în circumferinţă, pentru ca pielea să devină mai fermă, puternic şi vizibil îmbunătăţită.

Lipohifu este procedura perfectă pentru femei şi bărbaţi deopotrivă, care doresc un tratament singular, non-invaziv, care se execută personalizat şi într-un timp record. Se adresează în special persoanelor care sunt aproape de greutatea ideală a corpului, dar care nu reuşesc să elimine depozitele de grăsime localizate în anumite regiuni ale corpului.

Pentru a te încadra drept candidat ideal pentru procedura Lipohifu, stratul de grăsime trebuie să fie de minim 2 cm. Pentru cei care au grăsime corporală în exces şi depăşesc limitele menţionate anterior, procedura nu va avea efectul scontat. Lipohifu nu este un substitut pentru liposuctie, atunci când cantităţi mari de grăsime se doresc a fi eliminate.

Procedura nu presupune o perioadă de recuperare, astfel încât nu necesită o perioadă de concediu precum în cazul liposuctiei.