Cool lifting – cel mai spectaculos si rapid tratament ‘face lifting’ care sfideaza trecerea timpului: 5 minute pentru a sterge urmele a 10 ani.

Cool lifting – cel mai spectaculos si rapid tratament ‘face lifting’ care sfideaza trecerea timpului: 5 minute pentru a sterge urmele a 10 ani.

Cool lifting este o metodă nouă, revoluționară, care are efecte anti-aging incredibile. Procedura a înlocuit operațiile estetice pentru estomparea ridurilor cu un tratament unic, inovativ, non-invaziv și eficient.

Pistolul de tratament pulverizează asupra țesuturilor faciale un puternic flux de dioxid de carbon la  o temperatură foarte scazută și o presiune ridicată, în combinație cu o concentratie extrem de mare de compuși activi atomizați. Este unul dintre cele mai spectaculoase și rapid tratamente vazute vreodată care contestă trecerea timpului. 

Sub actiunea unui stimul extrem de rece (minus 37°C) si cu presiune ridicata de CO2, vasele de sange de la nivelul pielii sunt antrenate intr-o motricitate paradoxala, comprimandu-se initial ca apoi sa se extinda in incercarea de a contracarea efectul de criogenare. Acest proces activeaza microcirculatia cutanata si are drept rezultat cresterea oxigenarii tesuturilor si activarea fibroblastelor, celulele dermice responsabile pentru sinteza fibrelor de colagen si elastina. Numarul si productivitatea acestor celule se diminueaza odata cu inaintarea in varsta, ceea ce duce la scaderea densitatii matricei de sustinere a dermului  si la deformarea lui. Socul termic resimtit de tesuturi ca urmare a expunerii la un flux rece si cu presiune mare, produce o reactie tisulara profunda si instantanee, iar pulverizarea concomitenta a produsilor atomizati de hidratare, duce la o crestere exponentiala a activitatii celulare de la nivelul dermului.

REZULTATE IMEDIATE

Lifting instant

Reduce ridurile adânci
Elimină ridurile superficiale
Hidratare intensă
Uniformizează și reducere petele de culoare
Îmbunătățește textura pielii
Gonflează și luminează tenul
Piele mai fină și mai fermă

REZULTATE PE TERMEN LUNG

Rejuvenare
Ridică pielea (efect cumulativ)
Îmbunătățește elasticitatea
Îmbunătățește tonusul pielii
Stimulează producerea intensă de colagen
Gonflează și luminează tenul

Rejuvenează dermul
Îmbunătățește textura ți calitatea pielii

Efectele sunt vizibile dupa o singură ședință. Dar, pentru a obține cele mai bune rezultate, cu un efect de întreținere completă a pielii, folosind întregul potențial al tratamentului recomandăm ședințe periodice.

• 6 până la 8 sesiuni pe parcursul unei luni (1-2 pe săptămână) pentru efectul de întinerire: stimularea intensă a colagenului si a elastinei, regenerarea dermului, retexturare a pielii.

• Tratament de întreținere: o sesiune la fiecare două săptămâni. Personalul profesionist vă va sfătui în legătură cu cele mai bune opțiuni, în funcție de nevoile fiecăruia.